Wednesday, March 2, 2016

🎤 Totoko photoshoot 🎤


Hei kaikki! ♡

Yukicon on ohitse, mutta ajattelin kirjoitella siitä sitten kun saan enemmän kuvia käsiini. Tämä postaus on omistettu Frostbiten perjantain cossikuvilleni. :'D


Cossasin Yowai Totokoa Osomatsu-sanista ja idea tuli vähän myöhään... Cossin sain jotenkin kasaan, vaikka siihen jäi joitain yksityiskohtia joista en pitänyt (hame olisi tarvinnut raidat ja peruukki oli liian ohut). Totoko on kuitenkin hahmo josta tykkään todella paljon, joten häntä oli ilo cossata ja Vulridi hoiti kuvaamisen erinomaisesti. Sibeliustalolla oli vaan niin huono valaistus... ;___;

Nyt kuvaspämmiin~ Välissä on myös pöhköjä sitaatteja Totokolta, koska ne olivat vain liian hauskoja. :D

"I just want to be famous and have people fawn over me!"
 "Someone give me the dream of having a harem of good-looking guys!""I want to be popular! I want more parts! The protagonist role!"


"Don't tear off my scales, my heart is full"

"Go ahead and pamper me all you want. In fact, I want you to compliment me more."


"Six! Shame! You're an embarrassment. Don't come any closer."Pakollinen kuva Pikachun kanssa. Kattokaa sen nenää! Piraatti monella tapaa (silti söpö).
Shinju oli ihana Iyayo ja oli pakko saada yhteiskuvia. :'DD Harmi kun perjantaina ei muita Osomatsu-san-cossaajia näkynyt!

Ilmeeni kun löydän matsucossaajia
Mitäpä tähän loppuun vielä lisäisi? Totokoa olisi kiva cossata joskus uudestaan, uudella peruukilla tosin (Frostissa käytetty leikattiin Osomatsu-cossiin, hups). :D Ehkä vielä joskus se kammottavan ihana pastellinen idoliasu.

Pakollinen meme loppuun
English summary: I cosplayed as Yowai Totoko from Osomatsu-san at Desucon Frostbite on Friday. Here are some of the pictures Vulridi took of me! I really like Totoko and I would like to cosplay her again with a better wig. Or maybe I could make the idol costume!

 

2 comments: