Monday, December 21, 2015

♛ Anime Challenge part 3 ♛


Strawberry Milk - OK

Day 3. Favorite male anime character ever

Kamala kysymys! Mulla on tosi paljon lemppareita. :'D


Sanon kuitenkin Arakita Yasutomo Yowamushi Pedalista! Arakita ei oikeastaan ollut mun lemppari alusta asti, tykkäsin ensin enemmän Shinkaista, mutta jossain vaiheessa tykästyin Arakitaan tosi paljon. Ajattelin aluksi että Arakita on vaan vähän vihaisempi versio Imaizumista, mutta nykyään mua huvittaa se että näitä kahta hahmoa edes verrataan. :D


Mun lempparijuttuja Arakitassa on ehdottomasti sen naama. :D Mulla on pieni kansio johon oon Arakitan eri ilmeitä koonnut ja ylläolevassa kollaasissa on mun lemppareita niistä. :'D Arakita on ihan canonisti ruma poika, vaikka fandom tekeekin siitä nättiä fanarttia. Tykkään hirmu paljon Arakitan ilmeistä. Ja alaripset ja kulmakarvat on aika ihanat. ♡

Tykkään Arakitan luonteesta myös todella paljon. Niin hyvä tsundere. ♡

Arakitalla on myös perinteinen traaginen urheilumenneisyys. Ennen pyöräilyä Arakita pelasi baseballia mutta joutui lopettamaan vamman takia ja ryhtyi yankiiksi. Idioottina se sitten meni ryppyilemään pyöräkerhon jäsenelle Fukutomille ja hävisi mopollaan kisan pyöräilevälle Fukulle. Arakita aloitti sitten pyöräilyn. Mun lempparijuttuja on se, kuinka Arakitalle sanotaan että hän ei kyllä voi Inter High-tiimiin päästä kun on vasta aloittelija, mutta Arakita itsepäisesti treenaa ja pääsee IH-tiimiin apukuskiksi (ace assistant).
Inspiroivia sanoja~

Arakitassa on myös ihanaa se, miten esim. fanarteissa hänet kuvataan tosi coolina jätkänä, mutta oikeasti Arakita on vaan loputtomasti sitruunoita perseeseensä työntänyt ärtyisä bepsijonne, joka ei alussa osannut edes laittaa kypärää oikeinpäin päähän.

Day 4. Favorite female anime character ever


Yachi Hitoka Haikyuusta on Karasunon uudempi managerityttö, joka tuli mukaan nyt esitettävälle kakkoskaudelle. Ihastuin Yachiin heti kun hän ilmestyi mangassa. Hän on vaan niin samaistuttava!

feelaan tätä ihan täysillä

Yachi on usein aika ujo, hermostunut ja epävarma ja hänellä on vilkas mielikuvitus... Paljon samaistumisen kohdetta siis!


Yachi on myös todella söpö hahmodesigniltaan ja hän on kaiken kaikkiaan hauska ja suloinen hahmo. On ihanaa, miten urheiluanimen sivuhahmoon on panostettu näin paljon! Esimerkiksi Daiya no Acessa on söpöt manageritytöt, mutta he saavat hyvin vähän huomiota ja ovat melko tylsiä. Kivaa, miten Haikyuussa voi olla hyviä sivuhahmotyttöjä, jotka eivät ole fanservice-hahmoja!Myöhemmin mangassa Yachi on aktiivisesti seuraamassa Karasunon otteluita katsomossa. Hän tuo mukavasti piristystä matseihin pureskelemalla hermostuneena kaidetta, kannustamalla aggressiivisesti ja kommentoimalla otteluita Saekon kanssa. Olen niin iloinen, että Yachi on näinkin paljon mukana sarjassa. ♡


English summary: I have many favorite anime characters! My favorite male anime character ever could be Arakita Yasutomo from Yowamushi Pedal. Actually, I didn't like him so much at first, but something happened... I love Arakita's character design. It's canon that he is ugly and I just love the weird angry faces he makes. He is also very inspiring since he trained so hard to get to the Inter High team even though everyone said it's not possible. Fandom likes to describe him as a cool guy but actually he is just an angry tsundere who drinks too much Bepsi and put on his helmet the wrong way round in his first race.

My favorite female anime character is Yachi Hitoka from Haikyuu!! Yachi is a very cute girl who is also quite shy and has an overactive imagination. I really relate to her! It's so wonderful that even though she is just a side character, she isn't just a fanservice character like many girl managers in sports anime. I'm very happy she appears so much in the manga!


No comments:

Post a Comment